Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Tiedotteet / Hemsö ostaa Hämeenlinnan oikeustalon
tiedotteet

Hemsö ostaa Hämeenlinnan oikeustalon

Hämeenlinnan oikeustalo on Hemsön ensimmäinen Suomesta hankkima oikeuslaitoskiinteistö. Kauppahinta on noin 9 miljoonaa euroa ja kiinteistön vuokrattava pinta-ala noin 4 700 neliömetriä.

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevan oikeustalon vuokralaisena toimii Senaatti-kiinteistöt. Kiinteistö on Hämeenlinnan hallinto-oikeuden, Kanta-Hämeen käräjäoikeuden ja ulosottoviraston käytössä.

– Omistamme useita oikeuslaitoskiinteistöjä Ruotsissa, ja näemme tässä kiinteistökategoriassa on paljon mahdollisuuksia myös Suomessa. Tällä hetkellä omistamme Suomessa oppilaitoksia, hoivakiinteistöjä ja terveydenhuollon kiinteistöjä ja aiomme tehdä lisähankintoja kaikissa kategorioissa, sanoo Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen.  

– Hämeenlinna on elinvoimainen kaupunki ja oikeuslaitoksen hankinta sopii hyvin strategiaamme panostaa julkisten vuokralaisten yhteiskuntakiinteistöihin kasvukeskuksissa. Kaupan myötä aloitamme yhteistyön Senaatti-kiinteistöjen kanssa, ja toivomme sen myös jatkuvan tulevaisuudessa muissa kiinteistöissä. Tämä on meille tärkeä virstanpylväs Suomessa.

Kiinteistön vuokra-aikaa on jäljellä kuusi vuotta. Myyjänä toimii yksityinen kiinteistöyhtiö Renor ja kiinteistö siirtyy Hemsön omistukseen välittömästi. Kaupan neuvonantajina toimivat Leimdörfer ja Krogerus.

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä


Jarkko Leinonen

Maajohtaja, Suomi / Country Manager Finland

+358 40 015 0841 Lähetä sähköpostia