Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Palvelumme / Hankekehitys

Hankkeen kehittäminen

Hankekehitystä teemme sekä talon sisällä että yhdessä kumppaniyritysten kanssa. Hemsön yhteistyömallissa hyödynnämme tietoa ja kokemusta keskinäisessä ja jatkuvassa vuoropuhelussa, jota käymme rakennusta käyttävien toimintojen ja hankkeisiin osallistuvien toimittajien kanssa.

Kestävät rakennukset – ideasta todellisuuteen

Hemsö on pitkäaikainen julkisen sektorin kiinteistöjen omistaja. Kun tulemme kuntaan tai alueelle, olemme siellä jäädäksemme. Otamme vastuun koko arvoketjusta ideasta johtamiseen.

Suuri tarve uusille kouluille ja hoivakodeille

Julkisen sektorin haasteena on rakentaa lähivuosina paljon uusia julkisia kiinteistöjä. Useimmissa kunnissa ja maakunnissa uudisrakentamista tehdään useiden vuosien välein, kun taas Hemsössä kehitämme jatkuvasti julkisen sektorin kiinteistöjä. Tämä antaa meille laajaa tietämystä ja kokemusta nykyaikaisten, kestävien ja toiminnallisesti räätälöityjen kiinteistöjen kehittämisestä ja hyvästä ylläpidosta.

Yhteistyö ja avoimuus

Teemme yhteistyötä jäsennellysti, jolloin osapuolet työskentelevät yhdessä hankkeen hyväksi avoimessa ja läpinäkyvässä vuoropuhelussa. Rehellisyys ja avoimuus osapuolten välillä on hyvän yhteistyön perusedellytys. Kaikki osapuolet otetaan mukaan prosessin alkuvaiheessa, jotta kiinteistön suunnittelusta päästään yhteisymmärrykseen.

Yhteiset ja selkeät tavoitteet takaavat, että kiinteistöstä tulee nykyaikainen ja tarkoituksenmukainen sekä toimiva niin käytön kuin ylläpidonkin näkökulmasta. Yhteistyössä voimme myös kehittää pitkäaikaisia kestäviä ratkaisuja, jotka vaikuttavat hankkeen kokonaistalouteen ja tuottavat siten enemmän hyötyä yhteiskunnalle.

 • Hemsö yhtiönä

  Haluatko tietää enemmän Hemsöstä?

  Hemsön liiketoiminta-ajatuksena on omistaa, ylläpitää ja kehittää julkisten palvelujen kiinteistöjä kestävällä tavalla. Visiomme on vahvistaa yhteiskunnan kivijalkaa, ja kehitämme ja hallinnoimme kiinteistöjä keskittyen niitä käyttäviin ihmisiin.

  Lue lisää
 • Yhteystiedot

  Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

  Täältä löydät Hemsön yhteystiedot, osoitteet ja yhteyshenkilöt. Odotamme yhteydenottoasi!

  Lue lisää