Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Vastuullisuus / Whistleblowing

AUTA MEITÄ TOIMIMAAN OIKEIN

Whistleblowing

Pyrimme ylläpitämään läpinäkyvää liiketoimintaympäristöä ja vahvaa etiikkaa toiminnassamme. Turvallisuus ja kaikkien liiketoimintaamme liittyvien tahojen kunnioitus on keskeinen osa tätä työtä.

Pitkän aikavälin menestyksemme perustuu eettisiin ohjeisiimme ja liiketoimintaetiikkaamme, jotka on kuvattu eettisissä periaatteissamme. Hemsöllä on eettiset periaatteet sekä sisäiseen käyttöön että toimittajille.

Kannustamme hemsöläisiä ensisijaisesti puhumaan lähimmälle esihenkilölle tai henkilöstöhallinnolle, jos epäilet vakavia väärinkäytöksiä tai rikkomuksia. Jos et halua kertoa henkilöllisyyttäsi avoimesti, tarjoamme turvallisen kanavan nimettömään raportointiin ja vuoropuheluun. Tätä palvelua hallinnoi ulkopuolinen taho, WhistleB.

  • Milloin voin käyttää Whistleblowing-palvelua?

    Whistleblowing-palvelun kautta voit ilmaista huolesi jostakin, joka ei noudata arvojamme ja eettisiä ohjeistuksiamme ja jolla voi olla vakavia seurauksia organisaatiollemme tai yksittäiselle henkilölle.

    Tee anonyymi ilmoitus
  • Eettiset toimintaperiaatteet

    Toimintaohjeissa kuvataan, miten toimimme päivittäisessä työssämme arvojemme, visiomme, sitoumustemme ja odotustemme pohjalta. Ne tarjoavat käytännön ohjeita työntekijöille ja muille sidosryhmille.

    Eettiset toimintaperiaatteet