Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Hemsö yhtiönä / Meille töihin

Meille töihin

Työntekijät ovat menestystekijämme. Haluamme olla houkutteleva työnantaja uusille ja nykyisille työntekijöille, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Rakennamme yhdessä kestävämmän perustan yhteiskunnalle

Jokainen Hemsössä työskentelevä on intohimoinen asiantuntija – tavoitteemme on tehdä yhteiskunnasta joka päivä hieman parempi. Haluamme, että kollegamme, vuokralaisemme ja sijoittajamme ovat ylpeitä siitä, mitä teemme tänään ja huomenna. Haluatko sinäkin tehdä yhteiskunnasta joka päivä hieman paremman? Tervetuloa työpaikalle, joka vaikuttaa!

Innovatiivisen työympäristön ja haastavien tehtävien kautta sinä työntekijänä kehityt kanssamme. Kulttuurimme ominaispiirteitä ovat henkilökohtainen vastuu, vaatimattomuus ja halu tuottaa yhteiskunnallista hyötyä.

Avoin hakemus

Voit toimittaa meille avoimen työhakemuksen lähettämällä CV:si henkilöstöosastollemme osoitteeseen jobba@hemso.se. Hakemuksen voit toimittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kerro viestissäsi, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Lähetä sähköpostia
 • Kulttuuri ja arvot

  Halu saada aikaan kestävää kehitystä sekä itsellemme että vuokralaisillemme on Hemsön kulttuurin punainen lanka.

  Lue lisää
 • Työhyvinvointi

  Haluamme olla työhyvinvoinnin edelläkävijä. Siksi olemme omaksuneet ennakoivan lähestymistavan terveyteen ja työhyvinvointiin.

  Lue lisää
 • Monimuotoisuus ja inkluusio

  Eri sukupuolet, iät ja taustat ovat tärkeitä Hemsön kehityksen ja kilpailukyvyn kannalta.

  Lue lisää