Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Palvelumme

Palvelumme

Hyvin toimivaan yhteiskuntaan kuuluvat kukoistavat kouluympäristöt, turvalliset tilat oikeuslaitokselle sekä turvalliset hoivakodit. Nämä toimivat maan kivijalkana, jota Hemsö vahvistaa omistamalla, hallinnoimalla ja kehittämällä julkisia kiinteistöjä.

Kestävät rakennukset julkisia palveluja varten

Hemsö palvelee ensisijaisesti julkisen sektorin vuokralaisia, kuten valtiota, kuntia ja alueita, mutta myös yksityisiä toimijoita hoito-, terveydenhuolto- ja koulutusaloilla. Kasvava väestö asettaa julkiselle sektorille suuria vaatimuksia, jotta se voi vastata kestävien yhteiskuntakiinteistöjen lisääntyneeseen kysyntään.

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme yhteistyöstä julkisen sektorin auttavat ajattelemaan asioita uudella tavalla, jotta rakennuksessa harjoitettavalla toiminnalla on parhaat edellytykset nyt ja pitkällä aikavälillä.

Vuokralainen Hemsölle – hyvä diili kaikille

Kun Hemsö on kiinteistön omistaja, vuokralaiset saavat vakaan ja turvallisen kumppanin. Olemme päättäneet keskittyä siihen, missä olemme hyviä – kehittämään, omistamaan ja hallinnoimaan kiinteistöjä julkiseen käyttöön.

  • Yhteiskuntakiinteistöt

    Yhteiskuntakiinteistöjä ovat esimerkiksi hoivakodit, koulut, päiväkodit ja paloasemat. Tällaiset kiinteistöt muodostavat yhteiskuntamme selkärangan. Kiinteistöillemme on ominaista hyvä laatu, pitkät vuokrasopimukset ja vakaat vuokralaiset.

    Lue lisää
  • Hankkeen kehittäminen

    Hankekehitystä teemme sekä talon sisällä että yhdessä kumppaniyritysten kanssa. Hemsön yhteistyömallissa hyödynnämme tietoa ja kokemusta keskinäisessä ja jatkuvassa vuoropuhelussa, jota käymme jatkuvasti rakennusta käyttävien toimintojen ja hankkeisiin osallistuvien toimittajien kanssa.

    Lue lisää

Kiinteistösalkku

Hemsö hallinnoi julkisista kiinteistöistä koostuvaa kiinteistösalkkua, jolle on ominaista korkea laatu, pitkät vuokrasopimukset ja vakaat vuokralaiset. Avainluvut 31. joulukuu 2023.

kiinteistöjä
488 kpl
kiinteistöjen arvo
82.6 miljardia SEK
hoivakiinteistöjä
242 kpl
oppilaitoksia
153 kpl
terveydenhuollon kiinteistöjä
65 kpl
oikeushallinnon ja pelastustoimen kiinteistöjä
27 kpl
Lue lisää kiinteistöluokistamme