Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Hemsö yhtiönä / Meille töihin / Monimuotoisuus ja inkluusio

Monimuotoisuus ja inkluusio

Haluamme työllistää ihmisiä, joilla on erilainen tausta ja kokemus. Se auttaa meitä laajentamaan tietopohjaamme ja luomaan dynaamisemman työympäristön. Eri sukupuolet, iät ja taustat ovat tärkeitä Hemsön kehityksen ja kilpailukyvyn kannalta.

Tasa-arvoinen työpaikka

Hemsössä on nollatoleranssi häirintää kohtaan, ja teemme selkeää ennaltaehkäisevää työtä. Mittaamme ja seuraamme tätä säännöllisesti muun muassa henkilöstökyselyssä.

Työskentelemme aktiivisesti tasa-arvoisen työpaikan saavuttamiseksi – sekä sukupuolten moninaisuuden että samapalkkaisuuden kannalta. Monimuotoisen työilmapiirin luominen on pitkäaikainen ja laaja-alainen ponnistus. Siihen kuuluu, että luomme edellytykset kaikkien työntekijöiden yksilöllisten kykyjen ja voimavarojen hyödyntämiselle sekä ehkäisemme syrjintää, kiusaamista ja ennakkoluuloja.

 • Eettiset toimintaperiaatteet

  Hemsön eettiset toimintaperiaatteet sisältävät joukon periaatteita, joissa kuvataan, miten meidän odotetaan kollegoina ja ammattilaisina toimivan.

  Eettiset periaatteet (PDF-tiedosto englanniksi)
 • Kulttuuri ja arvot

  Halu saada aikaan kestävää kehitystä itsellemme ja vuokralaisillemme on Hemsön kulttuurin punainen lanka.

  Lue lisää
 • Työhyvinvointi

  Haluamme olla työhyvinvoinnin edelläkävijä. Siksi olemme omaksuneet ennakoivan lähestymistavan terveyteen ja työhyvinvointiin.

  Lue lisää