Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Vastuullisuus / Eettiset toimintaperiaatteet

Eettiset toimintaperiaatteet

Eettisiin sääntöihimme sisältyvät periaatteet kuvaavat, miten Hemsön työntekijöiden odotetaan toimivan ammatillisissa yhteyksissä. Toimintaperiaatteet perustuvat Hemsön arvoihin – läsnä, vastuullinen ja kehittyvä – sekä YK:n Global Compact -aloitteen kymmeneen periaatteeseen, jotka koskevat ihmisoikeuksia, työlainsäädäntöä, ympäristöä ja korruption torjuntaa.

Korruption torjunta ja liiketoimintaetiikka

Hemsö pyrkii toimimaan mahdollisimman luotettavasti, rehellisesti ja avoimesti. Tämä tarkoittaa eettistä ja ammattimaista toimintaa sekä kaikkien kunnioittamista. Ylläpidämme pitkäaikaisia suhteita yhtiön sidosryhmiin ja pidämme toiminnassamme yllä korkeaa liiketoimintaetiikkaa.

Eettiset periaatteet

Välitämme vaikutuspiirissämme olevien ihmisten  turvallisuudesta ja kunnioitamme heitä. Kun meillä on avoin ilmapiiri, jossa  työntekijämme uskaltavat keskustella, reagoida ja toimia, luomme työpaikan, jossa kukoistamme ja voimme hyvin. Toimittajien eettisissä periaatteissa asetetaan vaatimuksia sille, miten kumppaniemme tulisi toimia.

Eettiset periaatteet (Code of Conduct PDF-tiedosto englanniksi)
  • Whistleblowing

    Ilmiantajapalvelu antaa kaikille mahdollisuuden ilmoittaa epäilyistä vakavista väärinkäytöksistä ja sääntöjenvastaisuuksista.

    Ilmiantajapalveluun
  • Tietoja henkilötietojen käsittelystä

    Hemsö kunnioittaa yksityisyyttäsi ja suojaa henkilötietojasi. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu GDPR:n mukaisesti.

    Lue lisää