Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Hemsö yhtiönä / Liiketoimintamallimme

Liiketoimintamallimme

Hemsö vuokraa toimivia, terveellisiä ja turvallisia tiloja julkiseen palveluntuotantoon kestävästi ja kustannustehokkaasti.

Hemsö vuokraa – ja kantaa puolestasi riskit

Yhteiskuntakiinteistöjen vuokramallissa vuokralainen voi keskittyä omaan toimintaansa, ja Hemsö kantaa vuokralaisen puolesta kiinteistöön liittyvät riskit. Vuokralainen voi olla huolehtimatta esimerkiksi kiinteistö-, rahoitus- ja jäännösarvoriskistä. Kun kustannukset nousevat, sekään ei ole vuokralaisen murhe. Jos kiinteistöön on tarvetta tehdä perusparannus, Hemsö hoitaa remontin.

Kun vuokralainen tietää omat toiminnalliset tarpeensa ja mitä ne vaativat kiinteistöltä, me rakennamme niiden ympärille prosessin, jolla saamme tarpeisiin vastaavat, toimivat tilaratkaisut. Vuokramallillemme ovat tyypillisiä pitkät vuokrasopimukset ja ennakkoon tiedossa oleva vuokrataso.

Hemsö panostaa omistamiinsa kiinteistöihin. Olemme valmiita lisäinvestointeihin vuokrakauden aikana. On sekä vuokralaisen että vuokraajan etu, että kiinteistö on hyvin ylläpidetty ja juuri vuokralaisen tarpeisiin räätälöity. Tavoitteenamme on toimia yhteiskuntakiinteistöjen omistajana vuokrasopimuksen päätyttyäkin.

Vuokramalliohje

Haluatko tietää lisää vuokramallista ja sen mahdollisuuksista? Lataa vuokrausmallia koskeva oppaamme. Toivottavasti siitä on sinulle hyötyä!

Lataa pdf-muodossa

Arvot

Kolme arvoamme ohjaavat toimintaamme sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

 • Läsnä

  Toimimme paikallisesti ja kansallisesti ja olemme lähellä asiakkaitamme. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja pyrimme hyvään vuorovaikutukseen. Olemme luotettava, läsnä oleva ja helposti lähestyttävä sekä saavutettava kumppani.

 • Vastuullinen

  Otamme vastuun hallinnoimistamme kiinteistöistä. Vakavaraisena omistajana luomme vuokralaisillemme turvallisen toimintaympäristön. Edistämme kestävää kehitystä yhteiskunnassa, ja kiinteistömme ovat osa yhteiskunnan infrastruktuuria.

 • Kehittyvä

  Olemme toimialamme johtavia kehittäjiä. Kehitämme kiinteistöjämme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti niin, että ne tuottavat lisäarvoa heidän toiminnalleen. Varmistamme, että työntekijöillämme on mahdollisuudet kehittyä.

Palvelumme

Hyvin toimivassa yhteiskunnassa on kehittyviä kouluympäristöjä, turvallisia tiloja oikeuslaitokselle sekä turvallisia hoivakoteja ja hoitopaikkoja.

 • Yhteiskuntakiinteistöt

  Harjoitus tekee mestarin ja asiantuntemus kertyy tekemällä. Hemsön ydinliiketoimintaa on julkisten kiinteistöjen kehittäminen ja hallinnointi.

  Yhteiskuntakiinteistöt
 • Hankkeen kehittäminen

  Hemsö kehittää jatkuvasti julkisia kiinteistöjä. Tämä antaa meille laajan tietämyksen ja kokemuksen nykyaikaisten, kestävien ja toiminnallisesti mukautettujen tilojen kehittämisestä.

  Hankkeen kehittäminen
Lue lisää palveluistamme