Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Vastuullisuus / Sosiaalinen kestävyys

Sosiaalinen kestävyys

Organisaatiomme sisällä sosiaalinen kestävyys tarkoittaa, että haluamme työntekijöidemme voivan hyvin ja kehittyvän. Ulkoisesti kyse on siitä, miten toimintamme vaikuttaa kiinteistöjämme käyttäviin sekä niihin, jotka asuvat ja työskentelevät toimialueillamme.

Ihmiset keskipisteessä

Sosiaalinen kestävyys tarkoittaa Hemsölle sellaisen yhteiskunnan kehittämistä, jossa keskitytään ihmisten tarpeisiin ja hyvinvointiin.

Pyrimme varmistamaan, että rakennuksemme ja ulkoympäristömme ovat turvallisia, terveellisiä ja virikkeellisiä. Kiinteistönomistajan roolissamme pyrimme varmistamaan, että onnettomuuksia ei tapahdu. Lisäksi edistämme sosiaalisesti kestävämpien ympäristöjen luomista. Me tarjoamme paremmat olosuhteet vuokralaisillemme, jotka kaikki ovat kestävän yhteiskunnan tärkeitä tukipilareita.

SUUNNITTELUKONSEPTI

Mahdollisuuksien piha

Kehittämämme Mahdollisuuksien piha -konseptin tavoitteena on luoda turvallisia koulupihoja, joilla on sekä leikki- että lepoalueita.

Hemsö on käynyt läpi esikoulujen ja koulujen piha-alueita ja parantanut viiden vuoden aikana 50 koulupihaa. Tutkimukset osoittavat, että hyvin suunniteltu koulupiha edistää lasten ja nuorten oppimista ja suorituskykyä.

Työntekijät

Haluamme, että kollegamme, vuokralaisemme ja sijoittajamme ovat ylpeitä siitä, mitä teemme tänään ja huomenna. Se on kestävän työpaikan ja yrityksen ytimessä.

 • Kulttuuri ja arvot

  Halu saada aikaan kestävää kehitystä sekä itsellemme että vuokralaisillemme on Hemsön kulttuurin punainen lanka.

  Lue lisää
 • Työhyvinvointi

  Haluamme olla työhyvinvoinnin edelläkävijä. Siksi olemme omaksuneet ennakoivan lähestymistavan terveyteen ja työhyvinvointiin.

  Lue lisää
 • Monimuotoisuus ja inkluusio

  Eri sukupuolet, iät ja lähtökohdat ovat tärkeitä Hemsön kehityksen ja kilpailukyvyn kannalta.

  Lue lisää
Lue lisää urasivulta