Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Taloudelliset tiedot

Taloudelliset tiedot

Hemsö on listannut joukkovelkakirjalainoja Irlannin pörssiin. Avoimuus ja saavutettavuus ovat Hemsön viestinnän keskeisiä arvoja. Kaikki taloudelliset tiedot ovat saatavilla englanniksi alla olevista linkeistä.

 • Taloudelliset tiedot

  Täältä löydät yhteenvedon Hemsön taloudellisesta asemasta, avainluvut, taloudelliset raportit ja tulevat taloudelliset tapahtumat.

  Lue lisää (EN)
 • Hallinto- ja ohjausjärjestelmä

  Hemsön hallinto- ja ohjausjärjestelmä perustuu Ruotsin osakeyhtiölakiin, yhtiöjärjestykseen ja korkoinstrumentteja koskeviin sääntöihin niillä markkinapaikoilla, joilla Hemsö on listattu.

  Lue lisää (EN)
 • Rahoitus

  Hemsön rahoitustoiminnan yleistavoitteena on varmistaa vakaa pääomarakenne ja paras mahdollinen nettokorkotuotto annettujen riskirajojen puitteissa.

  Lue lisää (EN)

Hemsö numeroina

Hemsö on Ruotsin johtava julkiseen käyttöön tarkoitettujen kiinteistöjen omistaja, joka hallinnoi ja kehittää kiinteistöjä hoitokoteja, koulutusta, terveydenhuoltoa ja oikeuslaitosta varten. Toiminnallemme on ominaista pitkäaikainen sitoutuminen ja kestävä kehitys. Alla olevat tunnusluvut koskevat ajanjaksoa tammi-joulukuu 2023.

kiinteistöjä
488 kpl
kiinteistöjen arvo
82624 Miljoonaa kruunua
Vuokrattava alue
2460 tuhatta neliömetriä
Vuokrauksen kesto
9.5 vuotta
Vuokratulot
4818 Miljoonaa kruunua
Kiinteistöjen hallinnoinnista saatava voitto
2345 Miljoonaa kruunua

Sijoittajasuhdekontaktimme

Rutger Källén

Varatoimitusjohtaja, talousjohtaja
+46 8 501 170 35

Lähetä sähköpostia