Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Hemsö yhtiönä / Liiketoimintamallimme / Liiketoimintakonseptimme

Liiketoimintakonseptimme

Hemsö vahvistaa yhteiskunnan kivijalkaa. Teemme sen kehittämällä, omistamalla ja hallinnoimalla julkisia kiinteistöjä kestävällä tavalla. Keskitymme niissä työskenteleviin ja asuviin ihmisiin, jotta heillä olisi hyvät edellytykset työhön, koulutukseen, turvallisuuteen, kehitykseen ja huolenpitoon.

Visio

Kiinteistömme muovaavat koko yhteiskuntaa. Niissä luomme elämänmittaisia muistoja – niissä aloitamme opintiemme ja muistelemme kaikkea kokemaamme. Kun haastamme yhdessä vanhat tavat ja uskomukset ja luomme uusia kestävämpiä tilalle, rakennamme parempaa yhteiskuntaa itsellemme, läheisillemme sekä kaikille niille, jotka jakavat maailman kanssamme. Yhdessä rakennamme yhteiskunnalle kestävämmän perustan, joka auttaa ja suojaa meitä huomisen haasteissa.

Liikeidea

Liikeideamme on omistaa, ylläpitää ja kehittää hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjä kestävällä tavalla.

Tarjoamme

Tarjoamme erikoistarpeisiin ja -käyttöön tarkoitettuja tiloja sekä niiden tehokasta hallinnointia näissä kiinteistöluokissa:

 • Hoivakiinteistöt
 • Oppilaitoskiinteistöt
 • Terveydenhuollon kiinteistöt
 • Oikeuslaitoksen kiinteistöt

Kehitämme tiloja uudistamalla ja laajentamalla niitä vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja vaatimuksia.

Kunnille olemme strateginen kumppani, joka ostaa, hallinnoi ja kehittää kuntakiinteistöjä.

Palvelumme

Hyvin toimivassa yhteiskunnassa on kehittyviä kouluympäristöjä, turvallisia tiloja oikeuslaitokselle sekä turvallisia hoivakoteja ja hoitopaikkoja.

 • Yhteiskuntakiinteistöt

  Harjoitus tekee mestarin ja asiantuntemus kertyy tekemällä. Hemsön ydinliiketoimintaa on julkisten kiinteistöjen kehittäminen ja hallinnointi.

  Yhteiskuntakiinteistöt
 • Hankkeen kehittäminen

  Hemsö kehittää jatkuvasti julkisia kiinteistöjä. Tämä antaa meille laajan tietämyksen ja kokemuksen nykyaikaisten, kestävien ja toiminnallisesti mukautettujen tilojen kehittämisestä.

  Hankkeen kehittäminen
Lue lisää palveluistamme