Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Tiedotteet / Hemsö ostaa ikäihmisten hoivakodin ja päiväkodin Suomesta
tiedotteet

Hemsö ostaa ikäihmisten hoivakodin ja päiväkodin Suomesta

Hemsö ostaa ikäihmisten hoivakodin ja päiväkodin Suomesta noin 13 miljoonalla eurolla. Molemmat kiinteistöt ovat rakenteilla. Kauppa on osa YIT:n kanssa kesäkuussa 2016 tehtyä puitesopimusta.

Päiväkoti sijaitsee Espoossa, ja sen vuokrattava pinta-ala on noin 1 140 neliömetriä. Kiinteistön vuokralainen on Tenava Päiväkodit Oy, yksi suurimmista päiväkotipalveluja tarjoavista yhtiöistä Suomessa. Noin 3 430 neliömetrin ikäihmisten hoivakoti rakennetaan Tampereelle, ja sen vuokralainen on Attendo Oy. Molempien kiinteistöjen vuokrasopimus on 15-vuotinen.

– Nämä ovat ensimmäiset kesäkuussa YIT:n kanssa tehtyyn puitesopimukseen sisältyvät kaupat. Kiinteistöt ovat uusia, ja niiden tilat ovat moderneja ja viihtyisiä. Puitesopimukseen sisältyvien kiinteistöjen kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa, joten jatkamme laajentumista Suomessa ripeästi, sanoo Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen.

Päiväkodin arvioidaan valmistuvan 1.8.2017 ja hoivakodin 30.11.2017. Hemsö omistaa tällä hetkellä Suomessa 22 kiinteistöä, joiden arvo on noin 217 miljoonaa euroa.

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä


Jarkko Leinonen

Maajohtaja, Suomi / Country Manager Finland

+358 40 015 0841 Lähetä sähköpostia