Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Tiedotteet / Tavoitteena 50 miljoonan euron hoivakotikokonaisuus – Hemsö ja uusi hoivapalveluyhtiö Hoivamme aloittivat yhteistyön
tiedotteet

Tavoitteena 50 miljoonan euron hoivakotikokonaisuus – Hemsö ja uusi hoivapalveluyhtiö Hoivamme aloittivat yhteistyön

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoittaja Hemsö on aloittanut laajan yhteistyön ikäihmisten hoivapalveluita tuottavan Hoivamme-yhtiön kanssa. Yhtiöiden solmiman raamisopimuksen mukaisesti Hemsö rahoittaa yrityksen hoivakotihankkeita ja toimii kohteiden pitkäaikaisena omistajana. Hoivamme kehittää kohteita ja on Hemsön vuokralainen.

Yhtiöiden nykyinen sopimus tähtää noin 50 miljoonan euron arvoiseen, arviolta 10–12 hoivakotikohteen laajuiseen kokonaisuuteen. Kaupat toteutetaan yksittäisinä kauppoina, kun kohteen toteutusedellytykset täyttyvät. Osapuolet ovat jo tehneet kaupat neljästä kohteesta, jotka ovat parhaillaan rakenteilla.

Hemsön tavoite on oman pitkäjänteisen mallinsa mukaisesti tukea uuden toimijan markkinoille tuloa. Suomalaisen Hoivamme-yhtiön taustalla on pitkän linjan kokemusta ja osaamista hoivatoiminnan järjestämisestä sekä kohteiden kehittämisestä.

”Meille tämä on mahdollisuus laajentaa hoivasalkkuamme uusilla, laadukkailla ja hyville sijainneille toteutettavilla kohteilla”, Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen sanoo.

Hoivamme tuottaa laadukasta hoivaa sitä tarvitseville ikäihmisille. Yhtiön tavoitteena on myös uudistaa hoivapalveluiden yleistä mielikuvaa muun muassa henkilökunnalle suunnatun uudenlaisen palkkaus- ja kannustinmallin avulla. Perustajaosakas Amos Janhunen kertoo Hoivamme-tiimin vakuuttuneen yhteistyön sujuvuudesta Hemsön kanssa.

”Hemsön toiminnasta välittyi läsnäolo ja aito halu kehittää hoivakotikohteita. Kokemuksesta tiedämme, että pitkään yhteistyöhön kannattaa lähteä vain, jos yhteistyö toimii. Meille tärkeää on myös se, että Hemsöllä on oma organisaatio Suomessa ja yhtiö tähtää kohteiden pitkäaikaiseen omistukseen”, Janhunen sanoo.

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä

Amos Janhunen

Perustajaosakas, hallituksen jäsen, Hoivamme Oy

+358 40 709 2836 Lähetä sähköpostia

Jarkko Leinonen

Maajohtaja, Suomi / Country Manager Finland

+358 40 015 0841 Lähetä sähköpostia