Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Arkadia-talo 15 vuodeksi eri koulujen väistötilaksi
uutiset

Arkadia-talo 15 vuodeksi eri koulujen väistötilaksi

Hemsö on tehnyt Senaatti-kiinteistöjen kanssa sopimuksen, jossa se vuokraa Senaatti-kiinteistöille noin 2 250 neliötä Helsingin oikeustalosta, eli Salmisaarentalosta.

Tilojen käyttäjinä toimivat Helsingin oikeusaputoimisto, Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri sekä Helsingin edunvalvontatoimisto. Hemsö teettää tiloihin mittavan peruskorjauksen, jotta ne vastaavat asiakkaan tarpeita. Uusista toimitiloista tulee modernit ja asiakkaan käyttötarkoitusta erinomaisesti palvelevat – yhteistyötä asiakkaan edustajien kanssa on tehty jo suunnitteluvaiheesta asti. Työt alkoivat kesäkuussa purkutöillä ja varhain syksyllä alkavat varsinaiset rakennustyöt. Tilat valmistuvat asteittain kevään 2021 aikana.  

”Oikeusministeriö on Helsingin oikeustalossa suurin vuokralaisemme. On hienoa, että yhteistyömme Suomen valtion ja Senaatti-kiinteistöjen kanssa syvenee tämän vuokrasopimuksen myötä entisestään”, sanoo Hemsön kiinteistöjohtaja Mikko Salla.  

Hemsö osti Ruoholahdessa sijaitsevan Helsingin oikeustalon tammikuussa 2019. Talo palvelee erityisesti oikeusministeriön tarpeita, ja suurin osa kiinteistön nykyisistä vuokralaisista on suoraan tai epäsuorasti tekemisissä oikeuslaitoksen kanssa. Oikeustalossa toimivat muun muassa Helsingin käräjäoikeus, Helsingin hovioikeus, Helsingin oikeusaputoimisto ja Syyttäjälaitoksen Etelä-Suomen syyttäjäalue.

Lisätietoja

Mikko Salla

Kiinteistöjohtaja / Head of Asset Management Finland

+358 40 567 4407 Lähetä sähköpostia