Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Hemsö asiakastyytyväisyyskyselyn ykkönen
uutiset

Hemsö asiakastyytyväisyyskyselyn ykkönen

Hemsö on sijoittunut Kiinteistötiedon (KTI) asiakastyytyväisyyskyselyssä vertailun ykköseksi, kun mitataan kokonaistyytyväisyyttä koko aineistossa.

Hemsön vahvuuksina vertailussa ovat asiakkaiden tyytyväisyys sekä vuokranantajaan että vuokrasuhteeseen liittyviin palveluihin. Näillä osa-alueilla Hemsö sijoittuu vertailun kärkeen.

Vuokralaisten tyytyväisyys tiloihin on myös selvästi yli vertailun keskitason. Hemsö sijoittuu tälläkin osa-alueella vertailun kärkijoukkoon.

Vuokralaisista yli puolet olisi valmis suosittelemaan Hemsötä vuokranantajana. Hemsön NPS-luku on vuokranantajista toiseksi paras.

”Tulokset ovat erittäin ilahduttavia, sillä olemme kyselyssä kovassa seurassa. Luottamus ja avoimuus ovat meille keskeisiä arvoja, ja sen vuoksi oli erityisen mukavaa huomata, että kaikki vastaajat antoivat luvan julkaista oman palautteensa nimellä. Käymme kyselyn tulokset huolella läpi asiakkaidemme kanssa yhdessä, jotta voimme tarjota heille vieläkin toimivamman kokemuksen jatkossa”, Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen kommentoi tuloksia.

KTI:n asiakastyytyväisyyskyselyn aineistossa on mukana 19 yritystä. Asiakaskyselyt toteutettiin puhelinhaastatteluina vuoden 2019 elo-lokakuussa. Vertailussa mukana on 2 275 toimitilavuokralaisen asiakaspalaute ja 6 112 asuntovuokralaisen asiakaspalaute.

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä

Jarkko Leinonen

Maajohtaja, Suomi / Country Manager Finland

+358 40 015 0841 Lähetä sähköpostia