Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Hemsö käynnistää hoivakotikiinteistön peruskorjauksen Helsingin Lassilassa
uutiset

Hemsö käynnistää hoivakotikiinteistön peruskorjauksen Helsingin Lassilassa

Hemsö peruskorjaa Kuparitiellä sijaitsevan hoivakotikiinteistön. Kohteeseen on solmittu Attendon kanssa 12-vuotinen vuokrasopimus. Työt käynnistyvät lokakuun alussa ja valmistuminen ajoittuu loppukesään 2021.

Kiinteistön vanhat toimistoista hoivatiloiksi muutetut kerrokset rakennetaan uudelleen. Kattavassa peruskorjauksessa myös kiinteistön talotekniset järjestelmät päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita ja vaatimuksia. Samalla parannetaan kiinteistön energiatehokkuutta.

”Kuparitien kiinteistön kattava peruskorjaus jatkaa vuonna 2019 valmistuneen Kiltakallionrinteen hoivakiinteistön aloittamaa hoivakiinteistökannan uudistamista”, sanoo Hemsön kehitysjohtaja Simo Karjalainen. 

Vuonna 1985 rakennetun rakennuksen kokonaisala on noin 4 500 neliömetriä. Kiinteistöön valmistuu yhteensä 62 asuntoa eri asteista tukea tarvitseville asukkaille. Lisäksi kiinteistön katutasoon remontoidaan kaksi liiketilaa, joista toisessa toimii jatkossakin Lassilan Apteekki.

Peruskorjauksen kokonaisinvestointi on noin 8 miljoonaa euroa ja sen arvioidaan valmistuvan heinäkuun lopussa 2021. Urakoitsijaksi kohteeseen on valittu NHK Rakennus Oy. Pää- ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut DAT-arkkitehdit Oy.    

Lisätietoja

Simo Karjalainen

Projektikehitysjohtaja / Head of Property Development Finland

+358 40 076 6664 Lähetä sähköpostia