Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Lea Pennanen Hemsön kirjanpitopäälliköksi
uutiset

Lea Pennanen Hemsön kirjanpitopäälliköksi

Lea Pennanen on aloittanut toukokuussa Hemsön kirjanpitopäällikkönä. Hemsöllä hän vastaa yhdessä talouspäällikön kanssa uuden talouden ohjelmistoprojektin läpiviennistä.

Talousalan tehtävissä koko työuransa ajan ollut Pennanen on viime vuosina työskennellyt erityisesti konsernilaskennassa ja taloushallinnon päällikkötehtävissä. Hemsölle hän siirtyi sijoituspalvelualan yrityksestä.

”Talousalalla on ollut jo vuosia vallalla toimintojen sähköistyminen ja eri palveluiden saatavuus internetiä hyödyntäen. Työhistoriani aikana olen nähnyt kehityksen paperisista ostolaskuista ja tositteiden käsin leimaamisesta nykyiseen sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn ja arkistojen sähköiseen tallentamiseen. Paperipinot työpöydältä ovat kadonneet pilvipalveluihin”, Pennanen kuvailee.

Tällä hetkellä Pennasen työ painottuu kehitysprojektiin, jonka tarkoituksena on parantaa talouden näkyvyyttä sisäisesti. Uuden järjestelmän avulla hemsöläiset saavat paremman kuvan päivittäisestä talousdatasta operatiivisen toiminnan tueksi. Vuodenvaihteessa valmistuvan projektin jälkeen Pennanen keskittyy muun muassa holdingyhtiöiden kirjanpitoon sekä jatkaa prosessien ja laadukkaan raportoinnin kehittämistä.

Kiinteistöalalta Pennasella on vajaan viiden vuoden kokemus. Hemsön toimintaa hän ei kuitenkaan tuntenut kovin tarkasti. Kiinnostava työpaikkailmoitus LinkedInissä sai hänet tutkimaan yrityksen sivuja, jolloin mielenkiinto heräsi.

”Hemsö on innovatiivinen ja kasvava yritys. Lisäksi yrityksellä on tietynlainen arvomaailma, johon myös panostetaan. Se, että Hemsö keskittyy yhteiskuntakiinteistöihin, sai minut innostumaan avoinna olleesta tehtävästä.”

Rekrytointiprosessin aikana Pennaselle välittyi Hemsöstä lämmin kuva. ”Kun kävin haastattelussa, minulle tuli tunne, että voi kunpa pääsisin työskentelemään näiden ihmisten kanssa!”

Positiivinen tunne Hemsöstä työpaikkana on vahvistunut ensimmäisten kuukausien aikana entisestään, vaikka töitä tehdään edelleen pääosin etänä.

”Ilmapiiri on poikkeuksellisen hyvä ja innostava. En ole vastaavaa muualla kohdannut. Työkaverit ovat rentoja, asiantuntevia ja innostavia. Tämä porukka on ottanut minut tosi hyvin vastaan. Yhteenkuuluvuuden tunne on valtaisa.”

Vapaa-ajalla Pennanen innostuu herkästi uusista urheilulajeista. Kesäloma kuluu golfia pelatessa.

”Padelit, suppilautailut ja kaikki vastaavat on kokeiltu. Talvisin hiihdän tai laskettelen ja nyt odotan, että pääsen taas kuntosalille. Muutama vuosi sitten hurahdin täysin golfin pelaamiseen, ja se on nyt ehdoton ykköslajini. Pelaan sitä keväät, kesät ja syksyt – Suomessa ja ulkomailla.”

Haluaisitko sinä olla osa tiimiämme? Etsimme parhaillaan reskontra-asiantuntijaa – hakuaika jatkuu aina 15.8. asti! Voit myös lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen ja toimittaa cv:si talouspäällikkö Johanna Holmströmille: johanna.holmstrom@hemso.se

Ota yhteyttä Johanna

Johanna Holmström

Talouspäällikkö / Head of Finance Finland

+358 40 481 9709 Lähetä sähköpostia