Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Milla Nurminen aloitti Hemsön reskontra-asiantuntijana
uutiset

Milla Nurminen aloitti Hemsön reskontra-asiantuntijana

Suomen-toimiston ensimmäinen oma reskontra-asiantuntija auttaa hemsöläisiä seuraamaan omien projektiensa kuluja. Hemsössä Nurmista kiinnosti kasvavan yrityksen vauhti ja yhdessä tekemisen ilmapiiri.

Milla Nurminen aloitti lokakuun alussa Hemsöllä reskontra-asiantuntijana. Hän vastaa ostolaskuista ja vuokrahallinnon myyntilaskuista. Aiemmin ulkoistetun palvelun siirtäminen sisäiseksi tuo Nurmisen mukaan monenlaisia hyötyjä hemsöläisille.

”Talousasiat tulevat entistä lähemmäs työntekijöitä, osaksi arkea. Nyt toimistolla kuka vaan voi huikata minulle ja kysyä apua – tai toisinpäin. Uuden ostolaskujärjestelmän ansiosta ylläpidon ja projektien kulujen tarkastelusta tulee helpompaa.”

Aiemmin laskutuskoordinaattorina jätealan yrityksessä toiminut Nurminen askaroi tällä hetkellä taloushallinnon kehitysprojektin parissa Hemsön talouspäällikön ja kirjanpitopäällikön kanssa.

”Olen todella kiinnostunut taloushallinnon kehittämisestä. Kehitysprojektin myötä minulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten työni jatkossa teen ja kuinka sujuvasti koko yrityksen prosessit toimivat”, Nurminen iloitsee.

Taloushallintoa Nurminen haluaisi kehittää automatisoidumpaan ja laadukkaampaan suuntaan.

”Taloushallinnon pitää hyödyttää yritystä. Kun taloushallinto sujuu, työntekijät voivat keskittyä omiin projekteihinsa.”

Hemsölle Nurminen hakeutui uuden, haastavamman työn perässä. Yritys myös vaikutti mielenkiintoiselta.

”Hemsö tekee tärkeää työtä yhteiskunnan hyväksi. Yrityksen kasvu Suomessa on ollut nopeaa, ja on tosi mielenkiintoista tulla mukaan tässä vaiheessa ja nähdä, missä olemme esimerkiksi viiden vuoden päästä.”

Nurmisen mukaan rekrytointiprosessi oli ripeä ja vaivaton. ”Minulle välittyi heti alussa sellainen kuva, että tässä työyhteisössä ihmiset ovat keskenään läheisiä ja toimistolla huumori lentää. Täällä on rentoa meininkiä hyvällä tavalla. Työt tulee tehtyä, mutta lisäksi meillä on hyvä yhdessä tekemisen ilmapiiri. Minulla on tervetullut olo.”

Vapaa-ajallaan Nurminen on innostunut chilien kasvattamisesta. Harrastus sai alkunsa koronapandemian alkuvaiheesta, kun hän joutui viettämään paljon aikaa kotonaan. Nurminen kokeili huvikseen, lähtevätkö siemenet kasvamaan kaupan chileistä.

”Ne lähtivät kasvamaan tosi hyvin ja sitten tilasin netistä lisää. Siitä se alkoi, ja nyt chilejä on syöty ja jaettu eteenpäin kavereille. Kesällä parveke oli ihan täynnä kaikenlaisia eri lajeja. Uusien lajikkeiden siemenet on jo tilattu ensi kesäksi”, hän kertoo.

”On palkitsevaa nähdä, kun siemenestä kasvaa chili, jonka pääsee lopulta syömään. Kasvien hoitaminen on rentouttavaa. Se myös vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, niin kuin taloushallinnon prosessienkin kehittäminen.”

Ota yhteyttä Milla

Milla Nurminen

Reskontra-asiantuntija / AP/AR Specialist

+358 40 676 5758 Lähetä sähköpostia