Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Suomalainen kiinteistömarkkina houkuttelee kansainvälisiä sijoittajia – Hemsön toimitusjohtaja Nils Styf mukana Business Arena Helsingissä
uutiset

Suomalainen kiinteistömarkkina houkuttelee kansainvälisiä sijoittajia – Hemsön toimitusjohtaja Nils Styf mukana Business Arena Helsingissä

Mitkä suomalaisen kiinteistömarkkinan ominaisuudet houkuttelevat ulkomaisia sijoittajia? Entä mitä suunnitelmia ulkomaisilla sijoittajilla on Suomeen?

Hemsön toimitusjohtaja Nils Styf ja joukko kansainvälisiä sijoittajia vastaa kysymyksiin paneelikeskustelussa Helsingin Business Arenassa 4.2.2020. Paneelikeskustelu alkaa kello 15.

Paneelissa keskustelevat:

  • Hemsön toimitujohtaja Nils Styf
  • Castellumin varapuheenjohtaja ja investointijohtaja Carola Lavén
  • Blackstonen kiinteistömarkkinasta vastaava toimitusjohtaja Michael Swank ·       
  • BlackRockin varatoimitusjohtaja Victor Persson

Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen on mukana kello 11.30 alkavassa ”Yhteiskunnalliset kiinteistöt” -paneelikeskustelussa, jonka aiheena on kiinteistöalan yksityisten toimijoiden rooli julkisten investointien pääomittamisessa.

Hemsö on Business Arenassa vahvasti läsnä

Tule tapaamaan Hemsön Suomen ja Ruotsin henkilöstöä messualueelle. Meidät löytää VALO-alueelta pisteeltä 8. Pisteellämme on myös yllätyskilpailu!

”Odotamme innolla, että pääsemme keskustelemaan sidosryhmiemme kanssa. Olemme sitoutuneet investoimaan suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen ja haluamme parantaa koulujen ja muiden yhteiskuntakiinteistöjen laatua Suomessa. Tätä viestiä haluamme tuoda myös messuvieraille”, Jarkko Leinonen kertoo. 

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Business Arena pureutuu kiinteistöalan ajankohtaisiin kysymyksiin: investointeihin, markkinarakenteeseen, kehittämiseen, vuokraamiseen, toimisto-, kauppa- ja asuntorakentamiseen sekä alaa ohjaavaan suunnittelu- ja kaavoitustyöhön. Tapahtuma on suunnattu sekä kiinteistöinvestoijille, -omistajille ja -kehittäjille että vuokraajille ja rahoittajille ja myös kunnallisille suunnittelijoille ja päätöksentekijöille, neuvonantajille ja alan tutkijoille. Tapahtuma tarjoaa tietoa menestymiseen, seminaareja, keskustelufoorumeita, verkottumista, kokouksia ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tapahtumasta lisää >>

Tapahtumaliput >>

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä

Jarkko Leinonen

Maajohtaja, Suomi / Country Manager Finland

+358 40 015 0841 Lähetä sähköpostia