Hyppää sisältöön
Hemsö Suomi / Ajankohtaista / Uutiset / Tino Raatikainen Hemsön rakennuttajapäälliköksi
uutiset

Tino Raatikainen Hemsön rakennuttajapäälliköksi

Hemsö on nimittänyt insinööri Tino Raatikaisen rakennuttajapäälliköksi. Osana Hemsön rakennuttamistiimiä Raatikainen vastaa suunnittelu- ja rakentamisvaiheiden rakennuttamistehtävistä uudis- ja peruskorjaushankkeissa.

Raatikainen on työskennellyt aiemmin rakennuttajakonsulttina ja tuntee taustansa puolesta erinomaisesti Hemsön asiakas- ja sidosryhmäorganisaatioita.  

Hemsö teki Raatikaiseen vaikutuksen erityisesti vastuullisen ja pitkäjänteisen kiinteistökehittämisen asiantuntijana.  

”Meillä on yhteinen tavoite: toteuttaa ja ylläpitää yhteiskunnan tarvitsemia rakennuksia, jotka palvelevat käyttäjiään laadukkaasti ja pitkäkestoisesti. Kiinteistö- ja rakennusala on Suomessa murroksessa, ja me Hemsöllä huomioimme hankkeissamme enenevissä määrin rakentamiseenkin liittyviä megatrendejä, kuten ekologisuutta ja väestön monimuotoistumista.” 

Hemsö Suomen projektikehitysjohtaja Simo Karjalainen toivottaa Raatikaisen tervetulleeksi Hemsön joukkueeseen.  

”Tino on erinomainen ja valmis vahvistus tiimiimme. Hänen palkkaamisensa tukee strategista tavoitettamme kasvattaa projektikehityksen roolia Suomessa merkittävästi”, Karjalainen sanoo.  

Raatikainen on työn ohella aktiivisesti yhteydessä rakennuttajakollegoihinsa, joiden kanssa he pohtivat yhdessä työkentän muutoksia ja haasteita.  

”Tällä hetkellä pohdimme työnteon kulttuurin muutosten vaikutuksia. Etätyön ja -opiskelun yleistyminen tarkoittaa samalla myös digiloikkaa, joka vaikuttaa siihen, millaisia työ-, oppimis- ja asuintiloja suunnittelemme hankkeisiin. Rakennuttajaorganisaatioiden on jatkossa osattava hyödyntää hankkeissaan työtapoja, jotka tekevät useiden eri alojen asiantuntijoiden digitaalisesta yhteistyöstä mahdollista. Digitaaliset työkalut ja alustat ovat tulleet jäädäkseen.”

Ota yhteyttä Tino

Tino Raatikainen

Hankekehityspäällikkö / Development Manager

+358 40 665 6965 Lähetä sähköpostia